Benim Tatilim

SEA ME BEACH

Dünyada instagram mavi tikine sahip 5 plajdan biri olan sea me beach türkiyenin tüm bilinen isimleri ve hatta birçok dünyaca tanınmış isimleri ağırladığı tesis gerçekten çok güzel. Girdiğiniz andan itibaren farklı bir yere geldiğinizin farkına varıp eğlencenize keyif katabileceğiniz bir plaj. Rezervasyon yaptırmadan gitmeyiniz.

sea me 4

HELP BEACH

Help Plajı, iki tepenin arasında kalan harika bir manzaraya sahip. Yoğunluk ve kalabalık ortamları sevmeyen tatilsever için mutlaka görülmesi gereken yerlerden biri olan Help Plajı, işletmelerin kalitesi ve doğal atmosferi ile de misafirlerini memnun etmeyi başarıyor.

KIDRAK PLAJI

Ölüdeniz bölgesine yaklaşık 4 km uzaklıkta bulunan ve tatil dönemleri oldukça kalabalık bir plaj olan Kıdrak Koyu’nda; çakıl taşlarının ortasında, turkuaz renkli suda rahat ve konforlu bir gün geçirebilmek mümkün. Aileniz ve sevdiklerinizle tüm yorgunluğunuzu atabileceğiniz huzur ortamını size sunan Kıdrak’ta, ufak bir giriş ücreti karşılığı saatlerce deniz keyfi yapabilir ve Muğla’nın eşsiz güzelliğine ortak olabilirsiniz.

ÖLÜDENİZ PLAJI

Dünya’nın en güzel plajları arasında gösterilen Ölüdeniz Plajı’nda sakin ve dalgasız sularda istediğiniz kadar yüzebilir, berrak suyun ve günbatımı manzarasının keyfini sonuna kadar yaşayabilirsiniz. WC ve duş kabini gibi ayrıntıların da yer aldığı plaja yine giriş ücreti ödenerek giriş yapılabiliyor. Yüzme aktivitesi dışında Parasailing gibi aktivitelerin de yapılabildiği Ölüdeniz’de yamaç paraşütü de yapabilmek mümkün.

ÇALIŞ PLAJI

Fethiye ilçe merkezine 5 km gibi oldukça yakın bir mesafede bulunan Çalış Plajı’nda, huzurlu ve sakin bir gün geçirebilir, dalgaların sesi arasında güneşlenmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Diğer plajlara göre nispeten daha sakin olmasıyla ve sahil şeridinin uzunluğuyla bilinen Çalış Plajı’nda, deniz biraz dalgalı olsa da sahilin güzelliği ile büyülenecek ve sevdiklerinizle temiz suların rahatlığını yaşayabileceksiniz.

Yardıma mı ihtiyacınız var? Şimdi bir WhatsApp mesajı gönderin

Aşağıdaki temsilcilerimizden birine tıklayın

Nihat H.
Nihat H.

Satış Sorumlusu

Çevrimiçi

Çevrimdışı