Benim Tatilim

FETHİYE'YE NASIL GİDİLİR ?

Fethiye’ye gitmek için otobüs ile ulaşımı tercih edenler için hemen hemen her yerden Fethiye’ye seferleri olan otobüs şirketleri bulunmaktadır. Fethiye otogarı ilçenin merzinde olup ulaşımı kolaydır.

Fethiye’ye havayolu ile ulaşımı tercih edecekler ise Dalaman Havaalanı’nda inip, şehir içi otobüsler yardımıyla ulaşabilirler.

Kendi araçları ile yolculuk yapacak olanlar için ise Fethiye İstanbul arası yaklaşık 800 km, Antalya Fethiye arası yaklaşık 200 km ve İzmir Fethiye arası yaklaşık olarak 340 km’dir.

FETHİYE ÇEVRESİNDEKİ HANGİ KOYLARA GİDİLMELİ VE NASIL GİDİLİR ?

Fethiye çevresinde gidilebilecek en güzel koylar ve plajlar arasında Ölüdeniz ve Kelebekler Vadisi bulunuyor.

Ayrıca Kabak koyu, Kayaköy, Oyuk Tepe Koyları, Çalış Plajı, Saklıkent, Günlüklü ve Katrancı Koyları bulunmaktadır. Bu koylara Fethiye merkezden otobüs ve minibüs hatlarını kullanarak ulaşmak mümkündür. 

FETHİYE'DE NE NERDE YENİR ?

Fethiye’de kolayca bulabileceğiniz hemen hemen her yerde karşınıza çıkan gözlemecilerden otlu gözlemenin tadına mutlaka bakmalısınız.

Fethiye liman’da bulunan balıkçılarda mutlaka bir balık ziyafeti çekmelisiniz ve ayrıca kalamarın da tadına bakmalısınız. Bölgeye has yöresel lezzetlerden olan Arapaşı çorbasının tadına bakmadan Fethiye’den ayrılmamanızı tavsiye ediyoruz.

Ayrica Çin yemekleri ve İngiliz kahvaltısı gibi farklı kültürlere ait lezzetleri de Fethiye’de bulabilmeniz mümkün olmaktadır.

FETHİYE'DE NELER YAPILIR ?

Fethiye’ye geldiğinizde yapacak bir çok farklı aktivite bulmanız mümkündür. Bunlardan bazıları yamaç paraşütü, Likya Yolu Trekking, Günübirlik tekne turları gibi aktivitelerdir. 

Sualtı dalışı, mavi yolculuk, kano, kürek sporları, rafting, rüzgar sörfü ve safari gibi farklı seçenekler de bulunmaktadır. 

FETHİYE'DE NE NEREDEN ALINIR ?

Fethiye’ye gelen misafirler için hediyelik eşya seçeneğinin bol olduğu ve bir çok mağazanın bulunduğu bir çarşısı bulunmaktadır.

Buradan sevdiklerinize ve kendinize hatıra için pek çok obje satın alabilirsiniz, onlarca ürünü bir arada bulabilmeniz mümkündür.

Bunun dışında Fethiye’de el dokuması halılar, kilimler, heybeler ve işlemeli örtüler bulmanız oldukça kolaydır. Ayrıca bölgeye ait lezzetlerden şaraplar, şekerlemeler, şifalı otlar ve organik sebze ve meyveleri de rahatlıkla temin edebilirsiniz.

Yardıma mı ihtiyacınız var? Şimdi bir WhatsApp mesajı gönderin

Aşağıdaki temsilcilerimizden birine tıklayın

Nihat H.
Nihat H.

Satış Sorumlusu

Çevrimiçi

Çevrimdışı